Όροι και προϋποθέσεις για την ιδιότητα μέλους Ebuno


Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Ebuno, αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας







Ebuno Ebuno AB

πολιτική απορρήτου μας

Ebuno AB, μια σουηδική εταιρεία με αριθμό εταιρείας 559183-6027 («Έμπονο","we","δικός μας"Ή"us"), Είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπως περιγράφεται παρακάτω. Αυτή η πολιτική απορρήτου αφορά εσάς που εγγράφετε έναν λογαριασμό και γίνετε χρήστης του Ebuno.

Μας ενδιαφέρει και εκτιμούμε το απόρρητό σας. Μέσω αυτής της πολιτικής απορρήτου, επομένως, θέλουμε να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και τα δικαιώματα που έχετε σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς:

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν έχετε απορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς ή εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης email μας [προστασία μέσω email] ή καλέστε μας + 46 (0) 73 143 8750 . Η ταχυδρομική μας διεύθυνση είναι Drottvägen 5, 18264 Djursholm, Σουηδία.  

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα ακόλουθα θέματα: 

Από πού συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και απαιτείται να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα; 2

Ποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και γιατί; 2

Πού υποβάλλονται σε επεξεργασία τα προσωπικά σας δεδομένα; 2

Ποια δικαιώματα έχετε σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς; 3

Λεπτομερής περιγραφή του τρόπου με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα 4

Εάν εγγραφείτε λογαριασμός και γίνετε χρήστης του Ebuno 4

Εάν συμμετέχετε στις έρευνες ή / και στα παιχνίδια που παρέχουμε 5

Εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας στα κοινωνικά μέσα 7

Άλλες δραστηριότητες επεξεργασίας 8

Αξιολογήσεις εξισορρόπησης συμφερόντων 9

Από πού συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και απαιτείται να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από εσάς, για παράδειγμα κατά την εγγραφή ενός λογαριασμού και απαντάμε στις ερωτήσεις προφίλ μας.

Σε μερικές από τις ερωτήσεις προφίλ μας μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (π.χ. δεδομένα για την υγεία σας) μαζί μας. Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις είναι προαιρετική και θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας μόνο εάν δώσετε το ρητό σας συγκατάθεση .  

Γενικά, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα, π.χ. για την εγγραφή λογαριασμού. Τι ακριβή προσωπικά δεδομένα απαιτούμε από εσάς μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω πίνακες σε σχέση με τις νομικές βάσεις «εκπλήρωση της σύμβασης» και «νομική υποχρέωση». Τα δεδομένα που απαιτούμε από εσάς δεν είναι ποτέ ευαίσθητα δεδομένα.

Εάν δεν μας παρέχετε συγκεκριμένα ζητούμενα προσωπικά δεδομένα, δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε στις έρευνες ή τα παιχνίδια που παρέχουμε ή δημιουργούμε και χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό. Επιπλέον, δεν θα είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε με τη λογιστική και τη λογιστική νομοθεσία και χειριστείτε πιθανές νομικές αξιώσεις.  

Ποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και γιατί;

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται κυρίως από εμάς στο Ebuno. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους σύμφωνα με τα παρακάτω.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα άτομα με τα οποία μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας βρίσκονται στην αρχή αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Ανεξάρτητα από τον σκοπό για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους προμηθευτές πληροφορικής μας που θα τα επεξεργαστούν για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις οδηγίες μας, προκειμένου να διασφαλιστούν καλές και ασφαλείς λειτουργίες πληροφορικής. Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο με τους προμηθευτές πληροφορικής μας εάν είναι απαραίτητο για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντί ​​μας σύμφωνα με τη σύμβαση που έχουμε με αυτούς.

Εάν συμμετέχετε σε έρευνες

Πού υποβάλλονται σε επεξεργασία τα προσωπικά σας δεδομένα;

Εμείς, καθώς και οι επεξεργαστές μας, επεξεργαζόμαστε κυρίως τα προσωπικά σας δεδομένα εντός ΕΕ / ΕΟΧ. Όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΕ / ΕΟΧ, το κάνουμε επειδή ο συνεργάτης μας, ο οποίος μας βοηθά να ταιριάξουμε το προφίλ σας με έρευνες που σας ενδιαφέρουν και ενδιαφέρει, θα αποθηκεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΕ / ΕΟΧ.

Όταν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΕ / ΕΟΧ, το κάνουμε με βάση είτε μια απόφαση της Επιτροπής, τυπικές συμβατικές ρήτρες είτε το Privacy Shield.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα άτομα με τα οποία μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας βρίσκονται στην αρχή αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Ποια δικαιώματα έχετε σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς;

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία δεδομένων, ανάλογα με τις περιστάσεις, δικαιούστε διάφορα διαφορετικά δικαιώματα που αναφέρονται παρακάτω.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτά τα δικαιώματα ή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας βρίσκονται στην αρχή αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης

Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε ένα επιβεβαίωση σχετικά με το εάν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε επίσης το δικαίωμα να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων  για να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να έχετε Διορθώθηκαν ανακριβή προσωπικά δεδομένα και να έχεις ολοκληρωμένα ατελή προσωπικά δεδομένα.

Δικαίωμα διαγραφής ("δικαίωμα λήψης") και περιορισμός επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό συμβαίνει π.χ. όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή υποβλήθηκαν σε άλλη επεξεργασία και όπου επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση το νόμιμο συμφέρον μας και βρίσκουμε, μετά την αντίρρησή σας (βλ. Παρακάτω Δικαίωμα αντικρούσεως), ότι δεν έχουμε υπερισχύον συμφέρον να συνεχίσουμε να το επεξεργαζόμαστε.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς περιορίστε την επεξεργασία μας των προσωπικών σας δεδομένων. Για παράδειγμα, όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων, όταν έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βάσει του νόμιμου συμφέροντός μας, ή όταν η επεξεργασία είναι παράνομη, και αντιτίθεστε στη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και αντίθετα θέλετε να περιορίσουμε την επεξεργασία μας.

Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να σας παρέχονται τέτοια προσωπικά δεδομένα (που αφορούν εσάς) που μας έχετε παράσχει, σε μια δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή. Έχετε επίσης δικαίωμα σε ορισμένες περιπτώσεις να μεταφέρετε τέτοια προσωπικά δεδομένα σε άλλο ελεγκτή, όπου είναι τεχνικά εφικτό.

Δικαίωμα αντικρούσεως

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς εάν τα χρησιμοποιούμε για σκοπούς μάρκετινγκ.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν η επεξεργασία βασίζεται στη νομική βάση «Νόμιμο συμφέρον». Οι καταστάσεις κατά τις οποίες βασίζουμε την επεξεργασία μας στο νόμιμο συμφέρον μας αναφέρονται στα παρακάτω γραφήματα και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την εξισορρόπηση των αξιολογήσεων ενδιαφέροντος στο τέλος αυτής της πολιτικής απορρήτου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ακόμη και αν έχετε αντιρρήσεις για την επεξεργασία μας. Αυτό μπορεί να συμβεί εάν μπορούμε να δείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για την επεξεργασία που υπερτερούν των συμφερόντων σας ή εάν πρόκειται για σκοπό την καθιέρωση, την άσκηση ή την υπεράσπιση ενάντια σε νομικές αξιώσεις.

Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης

Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε μια δεδομένη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή. Η απόσυρση δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας βάσει της συγκατάθεσής σας πριν από την απόσυρση.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία σε εποπτική αρχή σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς.

Ένα τέτοιο παράπονο μπορεί να υποβληθεί στην αρχή στο κράτος μέλος ΕΕ / ΕΟΧ όπου κατοικείτε, εργάζεστε ή όπου έχει προκύψει η φερόμενη παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων. Στη Σουηδία, η εποπτική αρχή είναι Η Σουηδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Λεπτομερής περιγραφή του τρόπου με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Το παρακάτω γράφημα περιγράφει λεπτομερώς γιατί επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε, τη νόμιμη βάση για την επεξεργασία και για πόσο καιρό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εάν εγγραφείτε λογαριασμός και γίνετε χρήστης του Ebuno

Για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Για να δημιουργήσετε και να σας επιτρέψουμε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τον λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας μαζί σας σχετικά με τον λογαριασμό σας
  • Για να σας προσφέρουμε τα οφέλη από τη δημιουργία λογαριασμού, όπως π.χ. να σας επιτρέψουμε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό της έρευνας
  • Για να παρακολουθείτε τους βαθμούς που λαμβάνετε από διάφορες ολοκληρωμένες έρευνες
  • Για να υπολογίσετε την κατάταξή σας σε σύγκριση με άλλους χρήστες του Ebuno με βάση τους βαθμούς σας

Πληροφορίες που μας παρέχετε, π.χ.

  • Όνομα και Επίθετο
  • Στοιχεία επικοινωνίας (email)
  • Ταχυδρομικός κώδικας και πόλη
  • Φύλο
  • Ημερομηνία γεννήσεως
  • Ο αριθμός των ερευνών που έχετε συμπληρώσει και οι πόντοι που έχετε συλλέξει
  • Άλλες πληροφορίες που επιλέγετε να μας δώσετε, όπως διεύθυνση οδού και αριθμό τηλεφώνου

Εκτέλεση της σύμβασης

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για να εκπληρώσουμε τη σύμβαση σχετικά με την εγγραφή σας στο Ebuno.

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Δεν είναι απαραίτητο να μας παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας για την εκπλήρωση οποιασδήποτε σύμβασης. Αντ 'αυτού, οι πληροφορίες αυτές υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει του νόμιμου συμφέροντός μας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τη διαχείριση του λογαριασμού σας.

  • Για να παρακολουθείτε πότε έχετε παραπέμψει έναν φίλο στο Ebuno και πόσους πόντους έχουν συγκεντρώσει για να σας ανταμείψουν με επιπλέον πόντους
  • Οι πόντοι που συλλέγετε
  • Όνομα του φίλου που αναφέρατε
  • Ο αριθμός των πόντων που έχει διεκδικήσει ο φίλος σας

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Το νόμιμο ενδιαφέρον μας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας ανταμείψουμε με τους επιπλέον πόντους για την πρόσληψη ενός από τους φίλους σας στο Ebuno.

Εάν είστε ο αναφερόμενος φίλος και εγγραφείτε λογαριασμός, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση την εκτέλεση της σύμβασης, ανατρέξτε παραπάνω.

Περίοδος αποθήκευσης: Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως ότου επιλέξετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Ebuno ή μέχρι να είστε ανενεργός για 3 χρόνια.

Για να διαχειριστείτε το προφίλ σας

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Για να σας κάνουμε ερωτήσεις για να δημιουργήσετε ένα προφίλ για εσάς που μπορεί να αντιστοιχιστεί σε σχετικές έρευνες
  • Για να σας παρέχουμε έρευνες που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας και την προσωπικότητά σας
  • Για να παρακολουθείτε τις ερωτήσεις που απαντάτε για να σας ανταμείψει με επιπλέον πόντους

Λάβετε υπόψη ότι είναι προαιρετικό να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις και να επιλέξετε ποιες πληροφορίες θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας.

Πληροφορίες που μας παρέχετε, π.χ.

  • Πληροφορίες για το νοικοκυριό σας, την εκπαίδευση και το επάγγελμά σας, το αυτοκίνητο, τα τρόφιμα και τα ποτά, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας, την ηλεκτρονική, τον υπολογιστή και τα βιντεοπαιχνίδια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα ταξίδια και σε ποιες ερευνητικές έρευνες είστε διατεθειμένοι να συμμετάσχετε
  • Πληροφορίες σχετικά με την εθνικότητά σας, τις συνήθειες καπνίσματος και καπνού, την υγειονομική περίθαλψη και ενδεχομένως τα παιδιά

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Το νόμιμο ενδιαφέρον μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που επιλέγετε να μας δώσετε για να μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε το προφίλ σας.

Ρητή συγκατάθεση

Η επεξεργασία των ευαίσθητων πληροφοριών βασίζεται στη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε μερικές από τις απαντήσεις που έχετε δώσει στο "Προτιμώ να μην το δηλώσω".

Περίοδος αποθήκευσης: Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως ότου επιλέξετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, έως ότου είστε ανενεργός για 3 χρόνια ή μέχρι να αλλάξετε τις απαντήσεις σας σε "Προτιμώ να μην το δηλώσω". Θα σταματήσουμε να αποθηκεύουμε τα ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα αμέσως εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

Εάν συμμετέχετε στις έρευνες ή / και στα παιχνίδια που παρέχουμε

Για να επιτρέψετε στο προφίλ σας να ταιριάζει με σχετικές έρευνες

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Για να επιτρέψετε στο προφίλ σας να ταιριάζει με τις έρευνες, βρίσκετε σχετικές και ενδιαφέρουσες κοινοποιούμε πληροφορίες με τους συνεργάτες μας
  • Ο συνεργάτης μας ταιριάζει με το προφίλ σας σε εταιρείες που έχουν έρευνες τόσο εντός όσο και εκτός ΕΕ

Πληροφορίες που μας παρέχετε, π.χ.

  • Όνομα και Επίθετο
  • Στοιχεία επικοινωνίας (email)
  • Ταχυδρομικός κώδικας και πόλη
  • Φύλο
  • Ημερομηνία γεννήσεως
  • Ο αριθμός των ερευνών που έχετε συμπληρώσει και οι πόντοι που έχετε συλλέξει
  • Άλλες πληροφορίες που επιλέγετε να μας δώσετε, όπως διεύθυνση οδού και αριθμό τηλεφώνου
  • Άλλες πληροφορίες από τις ερωτήσεις προφίλ που έχετε επιλέξει να απαντήσετε

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Το νόμιμο ενδιαφέρον μας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε το προφίλ σας να ταιριάζει με τις έρευνες που θεωρείτε σχετικές και ενδιαφέρουσες.

Ρητή συγκατάθεση

Η επεξεργασία των ευαίσθητων πληροφοριών βασίζεται στη ρητή συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε μερικές από τις απαντήσεις που έχετε δώσει στο "Προτιμώ να μην το δηλώσω".

Περίοδος αποθήκευσης: Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως ότου ολοκληρωθεί η αντιστοίχιση. Θα σταματήσουμε να αποθηκεύουμε τα ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα αμέσως όταν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ή αλλάξετε τις απαντήσεις σας σε "Προτιμώ να μην το δηλώσω".

Για την παροχή ερευνών

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Για να σας παρέχουμε έρευνες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε
  • Για να λάβετε πόντους για κάθε έρευνα στην οποία συμμετέχετε

Λάβετε υπόψη ότι σας δίνουμε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε έρευνες, αλλά η διαχείριση των πραγματικών ερευνών γίνεται από τρίτα μέρη. Εάν επιλέξετε να δηλώσετε το όνομά σας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τον εαυτό σας σε μια έρευνα, η εταιρεία έρευνας μπορεί να είναι σε θέση να συνδέσει τις απαντήσεις σας ως άτομο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η εταιρεία έρευνας θα γίνει ελεγκτής. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια εταιρεία.

Πληροφορίες που μας παρέχετε, π.χ.

  • Όνομα και Επίθετο
  • Στοιχεία επικοινωνίας (email)
  • Ταχυδρομικός κώδικας και πόλη
  • Φύλο
  • Ημερομηνία γεννήσεως
  • Άλλες πληροφορίες που επιλέγετε να μας δώσετε, όπως διεύθυνση οδού και αριθμό τηλεφώνου
  • Ο αριθμός των ερευνών που έχετε συμπληρώσει και οι πόντοι που έχετε συλλέξει
  • Πληροφορίες που μας έχετε παράσχει μέσω του προφίλ σας

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Το νόμιμο ενδιαφέρον μας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε έρευνες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε.

Περίοδος αποθήκευσης: Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.

Για την παροχή παιχνιδιών

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Για να σας παρέχουμε παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε
  • Για να υπολογίσετε τους πόντους σας μετά από κάθε παιχνίδι κερδίζετε ή χάνετε
  • Για να υπολογίσετε την κατάταξή σας σε σύγκριση με άλλους παίκτες

Πληροφορίες που μας παρέχετε, π.χ.

  • Όνομα και Επίθετο
  • Ο αριθμός των πόντων που έχετε συλλέξει
  • Ο αριθμός των πόντων που κερδίζετε ή χάνετε όταν παίζετε τα παιχνίδια

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Το νόμιμο ενδιαφέρον μας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας επιτρέψουμε να παίξετε παιχνίδια που παρέχουμε, να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον πόντους και να δείτε πώς βαθμολογείτε σε σύγκριση με άλλους χρήστες.

Περίοδος αποθήκευσης: Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως ότου επιλέξετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ή έως ότου είστε ανενεργός για 3 χρόνια.

Για να διαχειριστείτε την απόσυρση των πόντων σας με αντάλλαγμα δωροκάρτες

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Για να μετατρέψετε τους πόντους που έχετε λάβει σε δωροκάρτες
  • Για να σας στείλουμε τη δωροκάρτα

Πληροφορίες που μας παρέχετε, π.χ.

  • Όνομα και Επίθετο
  • Στοιχεία επικοινωνίας (email)
  • Ο αριθμός των ερευνών που έχετε συμπληρώσει και οι πόντοι που έχετε συλλέξει
  • Πληροφορίες σχετικά με τη δωροκάρτα που επιλέγετε

Εκτέλεση της σύμβασης

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για να εκπληρώσουμε τη σύμβαση σχετικά με τη συμμετοχή σας στο Ebuno, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε πόντους που μπορούν να αποσυρθούν ως δωροκάρτες σε αντάλλαγμα για συμμετοχή σε έρευνες.  

Περίοδος αποθήκευσης: Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως ότου ολοκληρωθεί η ανάληψη.

Για να διαχειριστείτε την ανάληψη των πόντων σας με αντάλλαγμα χρήματα PayPal

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Για να μετατρέψετε τους πόντους που έχετε λάβει σε χρήματα PayPal
  • Για να σας στείλουμε την ανταμοιβή PayPal

Σημειώστε ότι για να μετατρέψουμε τους πόντους σας σε χρήματα PayPal, κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα στο PayPal. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας από το PayPal, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το PayPal.

Πληροφορίες που μας παρέχετε, π.χ.

  • Όνομα και Επίθετο
  • Στοιχεία επικοινωνίας (email)
  • Ο αριθμός των ερευνών που έχετε συμπληρώσει και οι πόντοι που έχετε συλλέξει
  • Πληροφορίες σχετικά με τη δωροκάρτα που επιλέγετε

Εκτέλεση της σύμβασης

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για να εκπληρώσουμε τη σύμβαση σχετικά με τη συμμετοχή σας στο Ebuno, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε πόντους που μπορούν να αποσυρθούν ως χρήματα PayPal σε αντάλλαγμα για συμμετοχή σε έρευνες.  

Περίοδος αποθήκευσης: Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως ότου ολοκληρωθεί η ανάληψη.

Εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας στο social media

Για επικοινωνία μαζί σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στον λογαριασμό μας στα κοινωνικά μέσα (Facebook), π.χ. εάν επικοινωνείτε μαζί μας στη σελίδα μας
  • Πληροφορίες από το προφίλ σας στα εν λόγω μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όνομα χρήστη και οποιαδήποτε εικόνα έχετε επιλέξει για τον λογαριασμό σας)
  • Πληροφορίες που παρέχετε στη σελίδα μας

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Το νόμιμο ενδιαφέρον μας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Περίοδος αποθήκευσης: Τα προσωπικά σας δεδομένα θα αφαιρεθούν εάν μας ζητήσετε να τα καταργήσουμε ή εάν διαγράψετε εσείς οι ίδιοι το περιεχόμενο, αλλά θα αποθηκεύσουμε διαφορετικά τα προσωπικά δεδομένα στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων μέχρι νεωτέρας.

Άλλες δραστηριότητες επεξεργασίας

Για την παροχή εξυπηρέτησης πελατών

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Απαντήστε και διαχειριστείτε θέματα εξυπηρέτησης πελατών

  • Όνομα και Επίθετο
  • Στοιχεία επικοινωνίας που παρέχετε στην επαφή μας
  • Άλλες πληροφορίες που παρέχετε σχετικά με το θέμα, π.χ. πρόβλημα με μια λειτουργία

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Το νόμιμο ενδιαφέρον μας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να απαντήσουμε και να διαχειριστούμε θέματα εξυπηρέτησης πελατών.

Περίοδος αποθήκευσης: Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περίοδο 2 ετών μετά την επίλυση του ζητήματος εξυπηρέτησης πελατών.

Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και τις λειτουργίες του ιστότοπου με βάση τα σχόλιά σας

Πληροφορίες που μας παρέχετε, π.χ.

  • Όνομα και Επίθετο
  • Στοιχεία επικοινωνίας (e-mail)
  • Άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε κατά την αποστολή σχολίων

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Το νόμιμο ενδιαφέρον μας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τον χειρισμό των σχολίων σας και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Περίοδος αποθήκευσης: Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περίοδο 2 ετών.  

Για τον χειρισμό τυχόν αξιώσεων και δικαιωμάτων

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Αντιμετωπίστε τυχόν δικαιώματα των καταναλωτών, όπως το δικαίωμα υποβολής καταγγελιών
  • Υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από αξιώσεις και παράπονα
  • Ξεκινήστε τυχόν αξιώσεις
  • Όνομα και Επίθετο
  • Στοιχεία επικοινωνίας που έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε, π.χ. διεύθυνση email ή / και αριθμό τηλεφώνου
  • Πληροφορίες από την επικοινωνία μας μαζί σας σχετικά με την αξίωση, π.χ. πληροφορίες σχετικά με τη σχετική κράτηση ή πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας

Νομική υποχρέωση

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις στις οποίες υπόκεινται, δηλαδή τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση στην οποία υπόκεινται. 

Δικαιολογημένο ενδιαφέρον

Το νόμιμο συμφέρον μας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας από πιθανή νομική αξίωση και να διεκδικήσουμε οποιαδήποτε αξίωση.

Περίοδος αποθήκευσης: Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι να επεξεργαστούμε το παράπονο, έως ότου χειριστούμε το δικαίωμα ή για τη διάρκεια της διαφωνίας.

Να συμμορφώνονται με τη λογιστική και τη λογιστική νομοθεσία

Τι επεξεργασία κάνουμε

Ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία

  • Αποθηκεύστε τις πληροφορίες στη λογιστική και τη λογιστική  
  • Όνομα και Επίθετο
  • Ιστορικό αναλήψεων και πληρωμών
  • Άλλες πληροφορίες που αποτελούν λογιστικά αρχεία

Νομική υποχρέωση

Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις στις οποίες υπόκεινται, δηλαδή τη λογιστική και τη λογιστική νομοθεσία.

Περίοδος αποθήκευσης: Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι και το έβδομο έτος μετά το τέλος του ημερολογιακού έτους για το οικονομικό έτος στο οποίο αναφέρονται τα προσωπικά δεδομένα.

Εξισορρόπηση εκτιμήσεων συμφερόντων

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, για ορισμένους σκοπούς, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με βάση το «νόμιμο συμφέρον» μας. Πραγματοποιώντας μια αξιολόγηση εξισορρόπησης συμφερόντων σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το νόμιμο συμφέρον μας για την επεξεργασία υπερτερεί των συμφερόντων ή των δικαιωμάτων σας που απαιτούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκτίμηση της εξισορρόπησης συμφερόντων, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας βρίσκονται στην αρχή αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Αυτή η πολιτική απορρήτου θεσπίστηκε από τον Ebuno AB στις 2020-01-10.

 /

Σχετικά με το CINT & Ebuno


Όροι και προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στην επιτροπή, τη συμμετοχή στην έρευνα και τη χρήση των υπηρεσιών

Ημερομηνία ισχύος: 28 2018 Φεβρουάριο

Τελευταία αναθεώρηση: 28 2018 Φεβρουάριο

Ορισμοί

Όταν χρησιμοποιούνται σε αυτούς τους Όρους, οι ακόλουθοι όροι και εκφράσεις έχουν τις ακόλουθες έννοιες.

"Ενεργός πίνακας»Αναφέρεται σε μέλος της ομάδας που έχει: (α) συμμετάσχει σε έρευνα, (β) άλλο ερευνητικό πρόγραμμα · ή (γ) άλλα μέρη της Υπηρεσίας, τουλάχιστον μία φορά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες · ή (δ) ενημέρωσε το προφίλ ή τα στοιχεία του μέλους τουλάχιστον μία φορά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες.

"Υπηρεσία παρακολούθησης έρευνας αγοράς"Αναφέρεται σε μια Υπηρεσία αποδεκτή από έναν Χρήστη που μπορεί να παρακολουθεί τη διαδικτυακή συμπεριφορά ενός τέτοιου Χρήστη, όπως ιστότοπους στους οποίους έχει πρόσβαση ο Χρήστης και διαδικτυακές καμπάνιες που εκτίθενται στον Χρήστη για σκοπούς έρευνας αγοράς, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας παρακολούθησης διαφημίσεων.

"Εφαρμόσιμος νόμος"Αναφέρεται στους ισχύοντες εθνικούς ή / και τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

"Πελάτης»Αναφέρεται στους πελάτες μας στους οποίους παρέχουμε υπηρεσίες.

"Περιεχόμενο»Αναφέρεται στις πληροφορίες στον ιστότοπό μας, σε ιστότοπο έρευνας, σε ιστότοπο πίνακα ή σε ιστότοπο συνεργατών.

"Πίνακας"Αναφέρεται σε μια ομάδα ατόμων που έχουν συμφωνήσει να προσκληθούν και να συμμετάσχουν σε έρευνες έρευνας αγοράς, σε άλλα ερευνητικά προγράμματα ή σε άλλα μέρη των Υπηρεσιών για έρευνα αγοράς.

"Μέλος της επιτροπής"Αναφέρεται σε ένα μέλος ενός πάνελ.

"Κάτοχος πίνακα"Αναφέρεται στον κάτοχο ενός πλαισίου και μιας τοποθεσίας πίνακα που είστε μέλος του πίνακα.

"Ιστοσελίδα πάνελ"Αναφέρεται σε έναν ιστότοπο όπου άτομα μπορούν να εγγραφούν για να γίνουν μέλη του πάνελ.

"εταίρος"Αναφέρεται σε έναν από τους συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων του πίνακα και άλλων συνεργατών.

"Ιστότοπος συνεργατώνΑναφέρεται σε έναν ιστότοπο που λειτουργεί από έναν από τους Συνεργάτες μας.

"συμμέτοχος"Αναφέρεται σε ένα άτομο, το οποίο δεν είναι μέλος της επιτροπής, που κατευθύνεται σε μια έρευνα, άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή σε άλλα μέρη των υπηρεσιών από έναν από τους συνεργάτες μας.

"Προσωπικά Δεδομένα"Σημαίνει κάθε πληροφορία που σχετίζεται με ένα ταυτοποιημένο ή αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο ("Υποκείμενο δεδομένων"); ένα αναγνωρίσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο που μπορεί να ταυτοποιηθεί ή να εντοπιστεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε ένα αναγνωριστικό είτε μόνο του είτε όταν συνδυάζεται με άλλες προσωπικές ή αναγνωριστικές πληροφορίες. Τα Προσωπικά Δεδομένα μπορούν να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως όνομα, αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, ημερομηνία και τόπος γέννησης, πατρικό όνομα της μητέρας, βιομετρικά αρχεία, φωτογραφίες, ηχογράφηση ή βίντεο και άλλες πληροφορίες που συνδέονται ή συνδέονται με ένα άτομο, όπως ιατρική, εκπαιδευτική , οικονομικές πληροφορίες και πληροφορίες για την απασχόληση. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα Προσωπικά Δεδομένα μπορούν επίσης να αναφέρονται ως Προσωπικά Αναγνωρίσιμα στοιχεία ή PII.)

"Ερευνητικό πρόγραμμα»Αναφέρεται σε ερευνητική ευκαιρία εκτός από μια έρευνα.

"Περιορισμένο περιεχόμενο"Αναφέρεται σε εμπιστευτικές και / ή ιδιόκτητες πληροφορίες, υλικά, προϊόντα και Περιεχόμενο που ανήκουν σε εμάς ή / και Κάτοχος Πάνελ, Κάτοχος Έρευνας, Πελάτης, Συνεργάτης ή / και δικαιοπάροχος.

"Υπηρεσία"Αναφέρεται στην υπηρεσία που παρέχεται από εμάς, η οποία σας επιτρέπει, ως μέλος του πάνελ ή συμμετέχοντα, να συμμετάσχετε σε (α) μια επιτροπή ή μια έρευνα, (β) άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή (γ) σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία παρέχεται από εμάς και χρησιμοποιείται από εσάς, όπως μια υπηρεσία παρακολούθησης έρευνας αγοράς.

"Υποβολές"Αναφέρεται σε όλα τα σχόλια, τα σχόλια, τις προτάσεις, τις ιδέες και άλλες πληροφορίες που υποβάλλετε ή συλλέγουμε όταν συμμετέχετε σε ένα πάνελ, αποκρίνετε μια έρευνα ή άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία.

"Κάτοχος έρευνας"Αναφέρεται στον κάτοχο μιας Έρευνας, η οποία συνήθως είναι Πελάτης.

"Ιστότοπος έρευναςΑναφέρεται στον ιστότοπο στον οποίο απαντάτε και ολοκληρώνετε μια έρευνα.

"Έρευνες"Αναφέρεται σε έρευνες έρευνας αγοράς που διατίθενται από εμάς σε εσάς.

"Ιστότοποι τρίτου μέρους"Αναφέρεται σε ιστότοπους που διατηρούνται ή / και λειτουργούν από τρίτα μέρη.

"Πληροφορίες του Χρήστη"Σας αναφέρεται ως άτομο όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία.

"Περιεχόμενο χρήστη"Αναφέρεται σε όλο το περιεχόμενο, το υλικό, τις πληροφορίες και τα σχόλια που χρησιμοποιείτε, ανεβάζετε, δημοσιεύετε ή υποβάλετε ή Συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που λαμβάνονται μέσω της Υπηρεσίας παρακολούθησης διαφημίσεων, όπως τα δεδομένα μοτίβου χρήσης Διαδικτύου.

"Εσείς","Yourself","Σας"Και"Δικός σαςΣε αναφέρονται ως άτομο.

"We","Us","Δικός μας"Και"CINTΑνατρέξτε στη σουηδική οντότητα Cint AB reg. όχι. 556559-8769.

1. Εφαρμογή Συμφωνία

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις (εφεξής «τοΌροιΙσχύουν επιπρόσθετα σε οποιαδήποτε συμφωνία με τον Κάτοχο του Πάνελ της οποίας είστε Μέλος του Πάνελ, καθώς και τυχόν συγκεκριμένους όρους, οι οποίοι ενδέχεται να ισχύουν για Έρευνα, άλλο Ερευνητικό Πρόγραμμα ή άλλη Υπηρεσία. Αυτοί οι Όροι δεν θα ισχύουν στο βαθμό που έρχονται σε σύγκρουση με τους όρους συμφωνίας μεταξύ Εσάς και Κατόχου Πάνελ ή με συγκεκριμένους όρους που παρέχονται από τον Κάτοχο της Πάνελ ή τον Πελάτη ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας σε Έρευνα ή άλλο Ερευνητικό Πρόγραμμα, υπό την προϋπόθεση , ωστόσο, ότι τέτοιοι άλλοι όροι δεν θα μειώσουν τα δικαιώματά μας ή θα αυξήσουν την ευθύνη μας που ορίζεται στους παρόντες Όρους.

2. Εισαγωγή

Ο σκοπός αυτών των Όρων είναι να καθορίσετε τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σας σε Έρευνες, σε Πάνελ ή σε άλλα Ερευνητικά Προγράμματα.

Διαχειριζόμαστε τη σχέση μεταξύ ενός κατόχου έρευνας και ενός κατόχου ομάδας και ενεργούμε εξ ονόματος ενός κατόχου ομάδας. Είμαστε επίσης ο προμηθευτής της πλατφόρμας, παρέχοντας ευκαιρίες στα μέλη της ομάδας, να συμμετέχουν σε έρευνες, άλλα ερευνητικά προγράμματα και να χρησιμοποιούν άλλες υπηρεσίες.

Εκτός από τα παραπάνω, Μπορούμε επίσης να διαχειριστούμε κίνητρα. Λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα κινήτρων μπορείτε να βρείτε στους παρόντες Όρους.

3. Επιλεξιμότητα μέλους ομάδας

Η συμμετοχή στο πάνελ είναι γενικά ανοιχτή σε άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των ελάχιστων απαιτήσεων ηλικίας και των απαιτήσεων γεωγραφικής τοποθεσίας. Οι απαιτήσεις για την ιδιότητα μέλους της επιτροπής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την ειδική ομάδα και καθορίζονται από έναν κάτοχο της ομάδας. Συμφωνώντας να γίνετε Μέλος του Πάνελ, Συμφωνείτε να λαμβάνετε προσκλήσεις για συμμετοχή σε Έρευνες, Ερευνητικά Προγράμματα ή σε άλλες Υπηρεσίες, τόσο από τον Κάτοχο του Πάνελ που έχετε υποβάλει αίτηση για συμμετοχή στο Πάνελ όσο και από άλλους Κατόχους Πάνελ. Μπορείτε να διαγραφείτε από την ιδιότητα μέλους του πάνελ ανά πάσα στιγμή, ανατρέξτε στην Ενότητα 12 «Πολιτική εξαίρεσης» παρακάτω.

Επιτρέπουμε μόνο ένα μέλος του πάνελ ανά μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάθε πλαίσιο.

4. Εγγραφή πάνελ

Για να γίνετε μέλος του πάνελ, πρέπει να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο του πίνακα και να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε πρέπει να είναι αληθείς, σωστές και πλήρεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία ή τη συμμετοχή σε έρευνα ή άλλο ερευνητικό πρόγραμμα εάν παρέχετε πληροφορίες ή έχουμε λόγους να υποψιαζόμαστε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει δεν είναι αληθείς, σωστές και πλήρεις.

Η ιδιότητα μέλους της επιτροπής είναι προσωπική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από το άτομο που εγγράφεται ως μέλος στην ομάδα. Είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών χρήστη και του κωδικού πρόσβασης και είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε χρήση, είτε εξουσιοδοτημένης είτε μη εξουσιοδοτημένης, του λογαριασμού μέλους σας.

5. Προϋποθέσεις συμμετοχής σε έρευνα, άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή άλλες υπηρεσίες

Όταν συμμετέχετε σε μια έρευνα, άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή άλλη υπηρεσία ή / και χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, έναν ιστότοπο έρευνας ή έναν ιστότοπο επιτροπής, είστε υποχρεωμένοι να συμμορφώνεστε με αυτούς τους Όρους, καθώς και τυχόν άλλους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για τη δική σας συμμετοχή, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε συμφωνίας μεταξύ εσάς και ενός κατόχου ομάδας ή όρων που εφαρμόζονται από έναν πελάτη ή έναν συνεργάτη.

Συμμετέχοντας σε έρευνα, άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή άλλη υπηρεσία, συμφωνείτε να παρέχετε αληθείς, σωστές και πλήρεις πληροφορίες για τον εαυτό σας. Εάν παρέχετε πληροφορίες ή έχουμε λόγους να υποπτευόμαστε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει δεν είναι αληθείς, σωστές και πλήρεις, ενδέχεται να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις για έρευνα, άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή άλλη υπηρεσία και κατά συνέπεια δεν θα λάβετε κίνητρα για τη συμμετοχή σας. Επιπλέον, ένας Κάτοχος Πάνελ μπορεί να τερματίσει τη συμμετοχή σας με το αποτέλεσμα ότι δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε άλλες Έρευνες ή άλλα Ερευνητικά Προγράμματα.

Είστε υπεύθυνοι για ενέργειες και επικοινωνίες που πραγματοποιούνται ή μεταδίδονται από τον λογαριασμό σας.

6. Χρήση των Υπηρεσιών

Η συμμετοχή σε έρευνα, άλλη ερευνητική υπηρεσία ή χρήση άλλης υπηρεσίας είναι εθελοντική. Οι Υπηρεσίες προορίζονται για προσωπική και μη εμπορική χρήση και διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής, τροποποίησης, περιορισμού ή αποκλεισμού της πρόσβασης σε όλες ή σε οποιοδήποτε μέρος των Υπηρεσιών, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αρνηθούμε να παρέχουμε τις Υπηρεσίες σε οποιονδήποτε κατά την κρίση μας.

Αναγνωρίζετε ότι αποκτάτε πρόσβαση, χρησιμοποιείτε ή / και συμμετέχετε στις Υπηρεσίες υπό την ιδιότητα ενός ανεξάρτητου εργολάβου και ότι καμία σχέση με πρακτορεία, εταιρική σχέση, κοινοπραξία, εργαζόμενο-εργοδότη ή franchisor-franchisee δεν προορίζεται ή δημιουργείται από αυτούς τους Όρους.

7. Μη εξουσιοδοτημένη χρήση

Συμφωνείτε να μην:

(α) διακοπή, παρεμβολή στην ασφάλεια ή κατάχρηση της Υπηρεσίας ή του Ιστότοπού μας, ενός ιστότοπου έρευνας, ενός ιστότοπου πάνελ, ενός ιστότοπου συνεργάτη ή οποιωνδήποτε υπηρεσιών, πόρων συστήματος, λογαριασμών, διακομιστών ή δικτύων που συνδέονται ή είναι προσβάσιμα μέσω μιας έρευνας ή έναν ιστότοπο έρευνας ή συνδεδεμένους ή συνδεδεμένους ιστότοπους ·

(β) χρησιμοποιήστε αράχνες, ρομπότ ή άλλες αυτοματοποιημένες τεχνικές εξόρυξης δεδομένων για καταλογογράφηση, λήψη, αποθήκευση ή με άλλο τρόπο αναπαραγωγή ή διανομή δεδομένων ή περιεχομένου που διατίθεται σε σχέση με την Υπηρεσία ή με άλλους τρόπους χειρισμού του αποτελέσματος μιας Έρευνας.

(γ) να αναλάβει οποιαδήποτε ενέργεια για να παρέμβει στον Ιστότοπό μας, σε έναν ιστότοπο έρευνας, σε έναν ιστότοπο πάνελ ή σε έναν ιστότοπο συνεργατών ή στη χρήση τέτοιων ιστότοπων από ένα άτομο, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της υπερφόρτωσης ή της «κατάρρευσης» ενός ιστότοπου ·

(δ) αποστολή ή μετάδοση τυχόν ιών, κατεστραμμένων δεδομένων ή οποιουδήποτε άλλου επιβλαβούς, αποδιοργανωτικού ή καταστροφικού κώδικα, αρχείου ή πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, spyware, κακόβουλου λογισμικού και trojans ·

(ε) συλλέγει τυχόν Προσωπικά Δεδομένα άλλων χρηστών των Υπηρεσιών,

(στ) αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως προσφορές και διαφημίσεις για προϊόντα ή υπηρεσίες ·

(ζ) να ανοίξετε, να χρησιμοποιήσετε ή να διατηρήσετε περισσότερους από έναν (1) λογαριασμούς μέλους σε ένα πάνελ ·

(η) χρήση ή απόπειρα χρήσης λογαριασμού άλλου χρήστη, χωρίς εξουσιοδότηση, ή δημιουργία λογαριασμού με ψευδή ταυτότητα ·

(i) απόπειρα απόκτησης μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στον ιστότοπό μας, σε μια έρευνα, σε έναν ιστότοπο έρευνας, σε έναν ιστότοπο πάνελ, σε έναν ιστότοπο συνεργατών ή σε μέρη μιας έρευνας, στον ιστότοπό μας, σε έναν ιστότοπο έρευνας, σε έναν ιστότοπο πάνελ ή σε έναν ιστότοπο συνεργατών που απαγορεύονται από γενική πρόσβαση

(ι) σφυρηλατήστε ή αποκρύψτε την πραγματική σας ταυτότητα.

(ια) πλαισιώστε ένα τμήμα του ιστότοπού μας, ενός ιστότοπου έρευνας, ενός ιστότοπου πάνελ ή ενός ιστότοπου συνεργατών και εμφανίστε το σε άλλο ιστότοπο ή μέσα ή τροποποιήστε την εμφάνιση οποιουδήποτε ιστότοπου έρευνας, ιστότοπου πίνακα ή ιστότοπου συνεργατών ·

(ιβ) δημιουργία συνδέσμων από έναν ιστότοπο προς τον ιστότοπό μας, έναν ιστότοπο έρευνας, έναν ιστότοπο πάνελ ή έναν ιστότοπο συνεργατών ή προς τις υπηρεσίες, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας ·

(ιγ) δημοσιεύει ή μεταδίδει οποιοδήποτε απειλητικό, δυσφημιστικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, πορνογραφικό, άσεμνο, σκανδαλώδες ή φλεγμονώδες υλικό ή περιεχόμενο ·

(ιδ) χρησιμοποιήστε τυχόν φάουλ · καταχρηστική ή άσεμνη γλώσσα στον ιστότοπό μας, σε μια έρευνα ή σε έναν ιστότοπο έρευνας, σε έναν ιστότοπο πάνελ ή σε έναν ιστότοπο συνεργατών ·

(ιε) συμμετέχει σε οποιαδήποτε δόλια δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της επιτάχυνσης των ερευνών, της ανάληψης της ίδιας έρευνας περισσότερες από μία φορές, της υποβολής ψευδών πληροφοριών κατά τη διαδικασία εγγραφής, της υποβολής ψευδών ή αναληθών δεδομένων της έρευνας, εξαργύρωση ή απόπειρα εξαργύρωσης κινήτρων μέσω ψευδή ή δόλια μέσα, παραβίαση των ερευνών και, σε σχέση με τη χρήση της υπηρεσίας παρακολούθησης διαφημίσεων, την πρόσβαση σε ιστότοπους ή διαδικτυακές καμπάνιες με μοναδική πρόθεση να παρουσιάσει μια παραπλανητική εντύπωση της διαδικτυακής σας συμπεριφοράς.

(ιστ) αναστροφή μηχανικής οποιασδήποτε πτυχής μιας Υπηρεσίας ή ανάληψη πράξεων που ενδέχεται να αποκαλύψουν ή να αποκαλύψουν τον πηγαίο κώδικα, ή να παρακάμψουν ή να παρακάμψουν μέτρα ή ελέγχους που χρησιμοποιούνται για την απαγόρευση, τον περιορισμό ή τον περιορισμό της πρόσβασης σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, περιεχόμενο ή κωδικούς, εκτός εάν επιτρέπεται ρητά από το εφαρμοστέο δίκαιο ·

(ιζ) συμμετέχετε σε οποιαδήποτε εγκληματική ή παράνομη πράξη που ενδέχεται να συνδέεται με τον Ιστότοπό μας, έναν ιστότοπο έρευνας ή έρευνας, έναν ιστότοπο επιτροπής ή έναν ιστότοπο συνεργατών ·

(ιη) χρήση περιορισμένου περιεχομένου κατά παράβαση ή παραβίαση αυτών των Όρων. ή

(ε) ενθαρρύνει και / ή συμβουλεύει οποιοδήποτε άτομο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των μελών της ομάδας, των συμμετεχόντων ή οποιουδήποτε από τους υπαλλήλους μας, να διαπράξει μια πράξη σε αντίθεση με τους Όρους.

8. Περιορισμένο περιεχόμενο

Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, όλα τα υλικά, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των εννοιών, κειμένου, σχεδίων, γραφικών, σχεδίων, φωτογραφιών, βίντεο κλιπ, μουσικής και ήχων και όλων των εμπορικών σημάτων, σημάτων υπηρεσίας και εμπορικών ονομασιών που χρησιμοποιούνται σε μια έρευνα, άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή άλλη υπηρεσία ή / και στον ιστότοπό μας, έναν ιστότοπο έρευνας, έναν ιστότοπο πάνελ ή έναν ιστότοπο συνεργατών και η επιλογή και οι ρυθμίσεις του, υπόκεινται σε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ή του δικαιώματος υποβολής αιτήσεων την εγγραφή τους οπουδήποτε στον κόσμο, την οποία κατέχουν ή έχουν λάβει άδεια χρήσης από εμάς, έναν κάτοχο έρευνας, έναν κάτοχο ομάδας, έναν συνεργάτη ή άλλα τρίτα μέρη που είναι ο αντίστοιχος κάτοχος ή ελέγχει, αυτού του περιορισμένου περιεχομένου.

Όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία ή συμμετέχετε σε έρευνα, άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή άλλη υπηρεσία, ενδέχεται να εκτεθείτε σε περιορισμένο περιεχόμενο. Δεν σας παρέχονται δικαιώματα για το Περιορισμένο Περιεχόμενο και όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας διατηρούνται ρητά. Καμία άδεια χρήσης, αποκάλυψης, λήψης, αντιγραφής, διανομής ή αναπαραγωγής (συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της δημοσίευσης σε οποιονδήποτε ιστότοπο, κοινωνικά μέσα ή ιστολόγιο) δεν παρέχεται σε εσάς το Περιορισμένο Περιεχόμενο ή το αντικείμενο του Περιορισμένου Περιεχομένου. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να ληφθούν νομικά μέτρα σε περίπτωση που εντοπιστεί μη εξουσιοδοτημένη χρήση του Περιορισμένου Περιεχομένου σε εσάς. Ενημερώνεστε με το παρόν και αναγνωρίζετε ότι θα συνεργαστούμε πλήρως με όλα τα αιτήματα τρίτων για αποκάλυψη (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της αποκάλυψης της ταυτότητάς σας) που σχετίζονται με αξιώσεις ότι έχετε χρησιμοποιήσει Περιορισμένο Περιεχόμενο κατά παράβαση αυτών των Όρων που θεωρούμε νόμιμοι.

Μπορείτε να συμμετάσχετε μόνο σε έρευνα, άλλο ερευνητικό πρόγραμμα, άλλη υπηρεσία ή / και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας, έναν ιστότοπο έρευνας, έναν ιστότοπο πάνελ ή έναν ιστότοπο συνεργατών με τρόπο που δεν παραβιάζει την πνευματική ιδιοκτησία μας ή τρίτου μέρους. δικαιώματα.

9. Περιεχόμενο χρήστη

Είστε υπεύθυνοι για όλο το περιεχόμενο χρήστη. Είστε επίσης υπεύθυνοι για τη λήψη, κατά περίπτωση, εγκρίσεων, συγκατάθεσης ή / και εξουσιοδοτήσεων τρίτων για τη χρήση του Περιεχομένου Χρήστη από εσάς και από εμάς. Το Περιεχόμενο Χρήστη, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, ηχογραφήσεων ή βίντεο μπορεί να θεωρηθεί Προσωπικά Δεδομένα. Το Περιεχόμενο Χρήστη σας μπορεί να γίνει διαθέσιμο στο κοινό και να κοινοποιηθεί σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των Πελατών μας, των πελατών των Πελατών μας, των Ιδιοκτητών Έρευνας, των Ιδιοκτητών Πάνελ, των Συνεργατών και τρίτων παρόχων υπηρεσιών. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το Περιεχόμενο χρήστη δεν περιέχει περιεχόμενο ή υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικά σήματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων ήχου, βίντεο, εικόνων ή ομοιότητας οποιουδήποτε άλλου από εσάς, εκτός εάν έχετε λάβει τις εγκρίσεις, συγκαταθέσεις και / ή εξουσιοδοτήσεις από τέτοιου είδους Απαιτούνται τρίτα μέρη για τη χρήση αυτού του Περιεχομένου Χρήστη από εσάς και από εμάς. Δεν θα λάβετε αποζημίωση για τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου χρήστη από εμάς, τους Συνεργάτες μας ή τους Πελάτες μας.

Χρησιμοποιώντας, ανεβάζοντας, δημοσιεύοντας, υποβάλλοντας ή επιτρέποντάς μας να συλλέξουμε (τέτοια άδεια που θεωρείται χορηγηθείσα κατόπιν συγκατάθεσής σας με τους παρόντες Όρους και χρήση της σχετικής Υπηρεσίας) Περιεχόμενο χρήστη σε σχέση με τις Υπηρεσίες, Με το παρόν παραχωρείτε σε μας μια διαρκή, αμετάκλητη, απεριόριστη , μεταβιβάσιμα, υπό αδειοδοτήσεις, παγκοσμίως, χωρίς δικαιώματα, δικαίωμα και άδεια για επεξεργασία, αντιγραφή, μετάδοση, δημοσίευση, προβολή, δημιουργία παράγωγων έργων, αναπαραγωγή, τροποποίηση, διανομή και άλλως χρήση του περιεχομένου χρήστη σας κατά την κρίση μας. Δεν θα λάβετε καμία αποζημίωση για το Περιεχόμενο του Χρήστη σας ή τη χρήση του από εμάς, εκτός εάν υπάρχει ρητή συμφωνία.

Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι να διασφαλίσετε ότι το Περιεχόμενο Χρήστη σας και η Χρήση αυτού σύμφωνα με τους παρόντες Όρους δεν θα παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Δεν εξετάζουμε και δεν μπορούμε να αναθεωρήσουμε όλο το Περιεχόμενο Χρήστη και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το Περιεχόμενο του Χρήστη σας. Έχουμε το δικαίωμα, αλλά όχι την υποχρέωση, να διαγράψουμε, να αφαιρέσουμε ή να επεξεργαστούμε το Περιεχόμενο του Χρήστη σας, το οποίο, κατά την αποκλειστική μας κρίση, θεωρούμε ότι: (α) παραβιάζουμε αυτούς τους Όρους. β) παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας · ή (γ) να είναι καταχρηστικό, δυσφημιστικό, άσεμνο ή αλλιώς απαράδεκτο.

10. Πολιτική για προγράμματα κινήτρων βάσει σημείων

Εάν απαντήσετε και ολοκληρώσετε με επιτυχία μια Έρευνα, συμμετάσχετε σε άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή άλλη υπηρεσία, μπορείτε να κερδίσετε πόντους, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν για διάφορες ανταμοιβές ή μετρητά στο πρόγραμμα κινήτρων μας. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα για να λάβετε πόντους. Οι πόντοι που έχετε κερδίσει είναι προσωπικοί και δεν μπορείτε να τους μεταφέρετε σε κανέναν άλλο. Οι πόντοι σας θα είναι έγκυροι και εξαργυρώσιμοι για περίοδο είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την αδράνεια του λογαριασμού σας. Τυχόν πόντοι ή κίνητρα που δεν εξαργυρώνονται από εσάς ενδέχεται να ανακληθούν από εμάς.

Στην αρχή μιας έρευνας, άλλου ερευνητικού προγράμματος ή άλλης υπηρεσίας, θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των πόντων που μπορεί να κερδίσετε. Δεν αποδεχόμαστε να είμαστε υπεύθυνοι με οποιονδήποτε τρόπο για φορολογικές συνέπειες ή δασμούς που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα πόντων ή κινήτρων που εκδίδονται ή εξαργυρώνονται. Εάν παραβιάσετε τους Όρους, ενδέχεται να χάσετε όλους τους πόντους ή τα κίνητρα που έχετε κερδίσει. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη απέναντί ​​σας σε σχέση με τους πόντους που έχετε κερδίσει.

11. Ενημερώσεις προφίλ

Τα μέλη της επιτροπής συμφωνούν να ενημερώνουν τα προφίλ μελών τους. Ένα μέλος της επιτροπής μπορεί να ενημερώσει, να διορθώσει ή / και να διαγράψει πληροφορίες που περιέχονται στα προφίλ συμμετοχής του: ή (β) την αποστολή email στην κατάλληλη ομάδα υπηρεσιών των μελών του πάνελ για το σχετικό πάνελ.

12. Πολιτική εξαίρεσης

Τα μέλη του πάνελ μπορούν να εξαιρεθούν από τη χρήση οποιωνδήποτε ή όλων των υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, από τη λήψη προσκλήσεων για έρευνα, ενημερωτικών δελτίων ή επικοινωνιών) ανά πάσα στιγμή: (α) ακολουθώντας τις διαδικασίες κατάργησης εγγραφής που περιγράφονται στον σχετικό ιστότοπο του Πάνελ ή σε σχετικούς ιστότοπους ή περιέχονται σε ένα email που ελήφθη από εμάς. ή (β) στέλνοντας ένα email στην ομάδα υπηρεσιών των μελών της ομάδας μας εδώ

Θα καταβάλουμε εύλογες προσπάθειες, όπως απαιτείται από το νόμο ή τον κανονισμό, για να ανταποκριθούμε σε κάθε αίτημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός εύλογου χρονικού διαστήματος μετά την παραλαβή. Με τον τερματισμό των Υπηρεσιών, τα στοιχεία επικοινωνίας ενός Μέλους της Πίνακας θα αφαιρεθούν από όλες τις λίστες επικοινωνίας ή επαφών που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες που τερματίστηκαν. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες για να ολοκληρωθεί η κατάργηση και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενδέχεται να λάβετε μηνύματα από εμάς που δημιουργήθηκαν ή συντάχθηκαν πριν από την εξαίρεσή σας.

13. Έδαφος διά παιγνίδι γκολφ

Σε σχέση με τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς, ενδέχεται να μπορείτε να συνδέσετε ή να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους. Λάβετε υπόψη ότι δεν υποστηρίζουμε οποιονδήποτε ιστότοπο τρίτου μέρους ή προϊόντα, υπηρεσίες ή / και ευκαιρίες που διαφημίζονται, προσφέρονται, μέσω ή σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο τρίτων. Διαβάστε προσεκτικά όλες τις πολιτικές και τους όρους που ισχύουν για τέτοιους ιστότοπους τρίτων.

14. Επικοινωνία με εμάς

Όλες οι επικοινωνίες (εξαιρουμένων των Προσωπικών Δεδομένων) και του Περιεχομένου Χρήστη που υποβάλλονται ή μεταδίδονται από Εσάς σε εμάς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλο τρόπο, ή συλλέγονται με άλλο τρόπο από εμάς, θα αντιμετωπίζονται ως μη εμπιστευτικές και μη ιδιόκτητες πληροφορίες σας, εκτός εάν δηλώνετε διαφορετικά είτε πριν ή ταυτόχρονα με την υποβολή ή την άδειά σας σε εμάς για τη συλλογή τέτοιων επικοινωνιών και Περιεχομένου χρήστη. Συμφωνείτε ότι οποιεσδήποτε τέτοιες επικοινωνίες και Περιεχόμενο Χρήστη μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εμάς κατά τη διακριτική μας ευχέρεια.

15. Μυστικότητα

Κατά την υποβολή αίτησης για συμμετοχή στην Επιτροπή, χρησιμοποιώντας μια Υπηρεσία ή επικοινωνία με εμάς ή με Κάτοχο Πάνελ, ενδέχεται να υποβληθούν σε επεξεργασία τα Προσωπικά Δεδομένα που σας αφορούν. Για πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Cint και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ανατρέξτε στη Σημείωση απορρήτου των συμμετεχόντων στην έρευνα εδώ.

16. Αποποίηση ευθυνών

Συμφωνείτε ρητά ότι η συμμετοχή σας σε μια έρευνα, άλλο ερευνητικό πρόγραμμα και η χρήση της υπηρεσίας και η περιήγηση στον ιστότοπό μας, σε έναν ιστότοπο έρευνας, σε έναν ιστότοπο πάνελ ή σε έναν ιστότοπο συνεργατών είναι με δική σας ευθύνη και ευθύνη. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, Εμείς, οι Πελάτες μας, Κάτοχοι Έρευνας, Κάτοχοι Πάνελ, Συνεργάτες ή άλλα τρίτα μέρη και οι διευθυντές, αξιωματούχοι, υπάλληλοι, εκπρόσωποι, πράκτορες, πάροχοι περιεχομένου και αδειούχοι τρίτων, να μην προβείτε σε καμία εγγύηση, ρητή, σιωπηρή ή νόμιμη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, ότι η συμμετοχή σε μια Έρευνα ή η χρήση της Υπηρεσίας, ο ιστότοπός μας, ένας ιστότοπος έρευνας, ένας ιστότοπος πάνελ ή ένας ιστότοπος συνεργάτη θα να είναι χωρίς διακοπές ή χωρίς σφάλματα. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, Εμείς, οι Πελάτες μας, Κάτοχοι Έρευνας, Κάτοχοι Πάνελ, Συνεργάτες ή άλλα τρίτα μέρη και οι διευθυντές, αξιωματούχοι, υπάλληλοι, εκπρόσωποι, πράκτορες, πάροχοι περιεχομένου και αδειούχοι τρίτων, να μην προβείτε σε καμία εγγύηση, ρητή, σιωπηρή ή νόμιμη, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευμάτων, της καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, της ακρίβειας, της αξιοπιστίας ή του περιεχομένου οποιωνδήποτε πληροφοριών ή υπηρεσιών που παρέχονται μέσω μιας Έρευνας ή του ιστότοπού μας, ενός ιστότοπου έρευνας, ενός πάνελ Ιστότοπος ή ιστότοπος συνεργάτη, εκτός από ό, τι ορίζεται ρητά σε αυτούς τους Όρους.

17. Περιορισμός της ευθύνης

ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΜΕΙΣ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ, ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ Ή ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΜΕΤΟΧΟΙ, ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ , ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΤΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, ΑΜΕΣΗ, ΕΙΔΙΚΗ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΕΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΝ, Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΜΗ ΑΜΕΣΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ή ΟΧΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΚΗΛΟΦΟΡΟ Ή ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΖΗΜΩΝ

Ο περιορισμός της ευθύνης και η αποποίηση ευθυνών στους παρόντες Όρους θα ισχύουν ανεξάρτητα από τη μορφή της δράσης, είτε σε σύμβαση, εγγύηση, αδίκημα, οιονεί αδικοπραξία, αυστηρή ευθύνη, αμέλεια ή άλλη αδικοπραξία και θα επιβιώσουν από μια θεμελιώδη παραβίαση ή παραβίαση ή την αποτυχία τον ουσιαστικό σκοπό της σύμβασης ή την αποτυχία αποκλειστικής προσφυγής.

18. Αποζημίωση

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε πλήρως, να υπερασπιστείτε και να μας κρατήσετε, τους ιδιοκτήτες ερευνών, τους κατόχους επιτροπής και τους συνεργάτες και άλλα συναφή τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων διευθυντών, αξιωματικών, μετόχων, υπαλλήλων, εκπροσώπων, εργολάβων, συνεργατών, διαδόχων ή εκδοχέων, αβλαβών από και έναντι οποιωνδήποτε και όλων των ζημιών, εξόδων, υποχρεώσεων και απωλειών οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων των νομικών τελών, που προκύπτουν, άμεσα ή έμμεσα, από οποιαδήποτε παραβίαση που προκαλείται από εσάς των Όρων.

19. Αλλαγές

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική μας κρίση, να κάνουμε αλλαγές σε αυτούς τους Όρους. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τους παρόντες Όρους σε συνεχή βάση. Θα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας πριν από αλλαγές τέτοιας φύσης που απαιτείται ή απαιτείται συναίνεση. Για αλλαγές που δεν απαιτούν συγκατάθεση, η συνεχιζόμενη χρήση, η πρόσβαση ή / και η συμμετοχή σας στις Υπηρεσίες αποτελεί και θα αποτελεί την αποδοχή αυτών των Όρων όπως τροποποιήθηκε.

20. Συμμόρφωση με το εφαρμοστέο δίκαιο

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι θα συμμορφώνεστε ανά πάσα στιγμή με τον Εφαρμοστέο Νόμο όταν απαντάτε σε μια Έρευνα, συμμετέχετε σε άλλο ερευνητικό πρόγραμμα ή χρησιμοποιείτε με άλλο τρόπο την Υπηρεσία.

21. Αναστολή, τερματισμός και απενεργοποίηση

Εκτός από οποιαδήποτε και όλες τις άλλες διαθέσιμες θεραπείες, Μπορούμε, χωρίς προειδοποίηση, να αναστείλουμε ή / και να τερματίσουμε τη χρήση και την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία ή τη συνδρομή σας σε μια Επιτροπή, εάν παραβιάζετε αυτούς τους Όρους ή σε περίπτωση που Χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία με παράνομο τρόπο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ενεργείτε με τρόπο που, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, απαράδεκτος από εμάς, κάτοχο έρευνας, ιδιοκτήτης ομάδας ή συνεργάτη. Εάν τερματίσουμε το δικαίωμά σας για χρήση της Υπηρεσίας ή / και εάν τερματιστεί η ιδιότητα μέλους της ομάδας σας: (α) Χάνετε όλα τα δικαιώματα, τον τίτλο και το ενδιαφέρον για ή / και σε όλες τις μη εξαργυρωμένες ανταμοιβές, κίνητρα ή / και βραβεία, που ισχύουν μετά τον τερματισμό ; (β) Η ιδιότητα μέλους της ομάδας σας θα ακυρωθεί αμέσως. (γ) Η πρόσβασή σας και η χρήση της Υπηρεσίας θα σταματήσει αμέσως. και (δ) Δεν θα επιτρέπεται να συμμετέχετε σε μελλοντικές έρευνες που προσφέρονται μέσω της Υπηρεσίας.

Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό μέλους του Πάνελ σας: (α) εάν δεν είστε πλέον Ενεργός Πίνακας (β) εάν λάβουμε μια ειδοποίηση αποτυχίας αναπήδησης ή παράδοσης στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον λογαριασμό email σας. ή (γ) εάν λάβουμε μια ειδοποίηση απάντησης "πλήρης γραμματοκιβώτιο" τρεις (3) φορές στην επικοινωνία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας με τον λογαριασμό email σας.

Σε περίπτωση απενεργοποίησης, τερματισμού από εσάς ή τερματισμού από εμάς, χάνετε τυχόν κίνητρα που έχετε κερδίσει.

22. Διαχωρισμός και ανάθεση

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, οποιοσδήποτε όρος ή διάταξη των παρόντων Όρων θεωρείται άκυρος ή ανεφάρμοστος, αυτός ο όρος ή η διάταξη θα θεωρείται ότι μπορεί να διαχωριστεί από τους υπόλοιπους Όρους και το υπόλοιπο αυτών των Όρων θα ερμηνευτεί και ερμηνευθεί χωρίς αναφορά στον μη εφαρμόσιμο όρο.

Δεν μπορείτε να εκχωρήσετε αυτούς τους Όρους χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας, οι οποίοι ενδέχεται να διατηρηθούν κατά την αποκλειστική μας κρίση. Συμφωνείτε ότι ενδέχεται να εκχωρήσουμε αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή σε οποιονδήποτε.

23. Εφαρμοστέο δίκαιο, δικαιοδοσία και νομικός χώρος

Τυχόν διαφορές που προκύπτουν από ή σε σχέση με αυτούς τους Όρους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ερωτημάτων σχετικά με την ύπαρξη, την ισχύ ή τον τερματισμό του, παραπέμπονται στο δικαστήριο της Στοκχόλμης (Sw. Stockholms tingsrätt) και διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Σουηδίας, χωρίς σχετικά με οποιαδήποτε επιλογή αρχών δικαίου (είτε εκείνων της Σουηδίας ή οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας) που μπορεί να προβλέπει την εφαρμογή διαφορετικών νόμων δικαιοδοσίας.



Σημείωση απορρήτου των συμμετεχόντων της Cint Research

Ημερομηνία ισχύος: 28 2018 Φεβρουάριο

Τελευταία αναθεώρηση: 28 2018 Φεβρουάριο

Αυτή η Σημείωση απορρήτου καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο η Cint AB ("Cint") χρησιμοποιεί (συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και αποκαλύπτει και χρησιμοποιεί με άλλο τρόπο) τα Προσωπικά σας Δεδομένα ("Προσωπικά Δεδομένα" που μπορούν επίσης να αναφέρονται ως Προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία ή "PII") και άλλα πληροφορίες που περιγράφονται σε αυτήν την Ειδοποίηση απορρήτου εάν είστε μέλος ενός πάνελ ("Μέλος του Πάνελ") ενός πάνελ που ανήκει σε έναν από τους Ιδιοκτήτες του Πάνελ μας ("Κάτοχοι Πάνελ") ή είστε συμμετέχων ("Συμμετέχων") που κατευθύνεται σε μια έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς από έναν από τους πελάτες μας («Πελάτες») ή Συνεργάτες («Συνεργάτες»). Η συμμετοχή σας μπορεί επίσης να διέπεται από ειδοποίηση απορρήτου ενός από τους κατόχους της ομάδας μας.

Η Cint είναι εγκατεστημένη στην ΕΕ και οι πληροφορίες σε αυτήν την Ανακοίνωση απορρήτου βασίζονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2016/679) ή στο GDPR, ο οποίος παρέχει υψηλά πρότυπα όσον αφορά την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Ωστόσο, ανάλογα με το πού ζείτε, ενδέχεται να ισχύουν και άλλοι νόμοι και κανονισμοί απορρήτου. Αυτή η Σημείωση απορρήτου ισχύει για κατοίκους κάθε χώρας παγκοσμίως.

Η Cint θα αναγκάσει και θα αναγκάσει τις θυγατρικές της να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν επιχειρηματικές διαδικασίες που συνάδουν με την παρούσα Σημείωση απορρήτου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΚΟΣ;

Η Cint παρέχει μια παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα έρευνας και πληροφοριών που συνδέει τους Ιδιοκτήτες Πάνελ με ερευνητές αγοράς, επωνυμίες και μέλη της ομάδας και συμμετέχοντες στην έρευνα για την ανταλλαγή απόψεων και δεδομένων καταναλωτών. Με έδρα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, η Cint έχει γραφεία σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία-Ειρηνικό.

Τα άτομα συμμετέχουν στην έρευνα αγοράς στην πλατφόρμα Cint είτε μέσω συμμετοχής σε ομάδα ενός από τους κατόχους της ομάδας μας είτε μέσω ενός από τους συνεργάτες μας που κατευθύνει τους συμμετέχοντες σε μια έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς. Τα μέλη της ομάδας και οι συμμετέχοντες συμμετέχουν σε έρευνες ή άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς για την ευκαιρία να λάβουν και να εξαργυρώσουν ανταμοιβές και κίνητρα για τη συμμετοχή τους.

Οι ιδιοκτήτες και συνεργάτες της Cint's Panel που κατευθύνουν τους συμμετέχοντες σε έρευνες ή άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς είναι οι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων που καθορίζουν τους σκοπούς και τα μέσα για την επεξεργασία δεδομένων προσώπων. Η Cint θα επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο ως Επεξεργαστής Δεδομένων, κατόπιν αιτήματος ενός Ελεγκτή Δεδομένων.

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς που εξηγούνται παρακάτω μαζί με παραδείγματα κατηγοριών Προσωπικών πληροφοριών για κάθε σκοπό. Ειδικές λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών πληροφοριών θα μπορούσαν επίσης να περιγραφούν περαιτέρω σε μια έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας όπως περιγράφεται στο "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ" παρακάτω.

CINT ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ

Η εγγραφή και η συμμετοχή σε ένα πάνελ που ανήκει σε έναν από τους κατόχους του πάνελ υπόκειται στους Όρους και Προϋποθέσεις της Cint. Μπορείτε να βρείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις της Cint εδώ.

Η συμμετοχή σας σε μια έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς είναι απολύτως εθελοντική και η χρήση των Προσωπικών Δεδομένων από τη Cint πραγματοποιείται με τη συγκατάθεσή σας. Οι έρευνες και άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς που διαχειρίζονται οι Cint's Clients, Partners ή άλλα τρίτα μέρη και τα δεδομένα που συλλέγονται σε σχέση με αυτές τις έρευνες και άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς δεν υπόκεινται στην παρούσα Σημείωση απορρήτου.

Η Cint έχει δεσμευτεί για την προστασία του απορρήτου των Προσωπικών Δεδομένων. Η Cint προσπαθεί να συμμορφώσει τις πρακτικές απορρήτου της με τους ισχύοντες νόμους, κώδικες και κανονισμούς και τους κώδικες προτύπων των εφαρμοστέων ερευνητικών ενώσεων έρευνας αγοράς και απόψεων, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, του ESOMAR (www.esomar.org) και η Ένωση Insights (www.insightsassociation.org).

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα συλλέγονται πάντα με δίκαια και νόμιμα μέσα, για συγκεκριμένους σκοπούς. Για παράδειγμα, η Cint μπορεί να συλλέξει τα Προσωπικά σας Δεδομένα όταν εγγραφείτε ή συμμετέχετε σε μια ομάδα ενός από τους Ιδιοκτήτες Πάνελ μας, ολοκληρώσετε μια έρευνα, συμμετέχετε σε άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς ή με αυτοματοποιημένα μέσα ή άλλες μεθόδους όπως περιγράφεται στο «ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ;» παρακάτω.

Η Cint συλλέγει μόνο Προσωπικά Δεδομένα για σκοπούς έρευνας αγοράς.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Επεξεργαζόταν;

Τα Προσωπικά Δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία ενδέχεται να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ημερομηνία γέννησης και άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Η Cint μπορεί να συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα απευθείας από εσάς όταν τα παρέχετε οικειοθελώς στην Cint ή η Cint μπορεί να αποκτήσει Προσωπικά Δεδομένα από τους Ιδιοκτήτες του Πάνελ, τους Πελάτες ή τις εταιρείες έρευνας αγοράς που έχουν λάβει τη συγκατάθεση ενός Συμμετέχοντα. Για τα μέλη του πάνελ ενός από τους κατόχους του πάνελ μας, η Cint θα συλλέγει δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες τους.

Η Cint μπορεί επίσης να αποκτήσει Προσωπικά Δεδομένα από κατόχους βάσεων δεδομένων που μας έχουν διαβεβαιώσει ότι οι βάσεις δεδομένων τους περιλαμβάνουν μόνο άτομα που έχουν συναινέσει να συμπεριληφθούν και να μοιραστούν τα Προσωπικά τους Δεδομένα. Τέλος, η Cint μπορεί να συλλέγει και να χρησιμοποιεί Προσωπικά Δεδομένα που λαμβάνονται από διαθέσιμες στο κοινό πηγές, όπως τηλεφωνικούς καταλόγους.

Κατά καιρούς η Cint μπορεί να συλλέγει Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα, τα οποία ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζείτε μπορεί να περιλαμβάνουν, φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, αρχεία υγείας, οικονομικές πληροφορίες, πολιτικές απόψεις και θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις. Εάν η Cint συλλέξει τα ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα, η Cint θα λαμβάνει πάντα τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε, να ανεβάσετε ή να μεταδώσετε περιεχόμενο ή υλικό, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο ή / και οποιουδήποτε άλλου παρόμοιου ή σχετικού περιεχομένου ή υλικού που μπορεί να περιλαμβάνει τα Προσωπικά σας Δεδομένα, για παράδειγμα, όταν συμμετέχετε σε έρευνες ή άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς. Τέτοια Προσωπικά δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν και να αποκαλυφθούν όπως περιγράφεται στην παρούσα Σημείωση απορρήτου και δεν πρέπει να περιλαμβάνουν ήχο, βίντεο, εικόνες ή την ομοιότητα οποιουδήποτε άλλου από εσάς.

ΠΩΣ συλλέγονται και υφίστανται επεξεργασία προσωπικών δεδομένων;

Η Cint μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα για διάφορους λόγους, όπως:

Λάβετε υπόψη ότι η λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στις έρευνες μας ή σε άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη αυτών των μηνυμάτων, καταργώντας την εγγραφή σας από έρευνες ή άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς.

Η Cint διασφαλίζει πάντα ότι επιτρέπεται η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η Cint το κάνει γενικά με τη λήψη της συγκατάθεσής σας, ωστόσο, σε περιορισμένες περιπτώσεις, η Cint μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν νόμιμο όρο για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων.

Εάν ισχύει μια νόμιμη συνθήκη που επιτρέπει στην Cint να επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα και αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Cint θα σταματήσει να επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα, καθώς μπορεί, για παράδειγμα, να υπόκειται σε νόμιμο καθήκον να συνεχίσει να επεξεργαστείτε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για ορισμένους σκοπούς, π.χ. για να διατηρείτε αντίγραφα εμπορικών συναλλαγών για τουλάχιστον επτά χρόνια.

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ;

Η Cint μπορεί να συλλέγει ορισμένες πληροφορίες αυτόματα. Ανάλογα με τη χώρα στην οποία ζείτε, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να θεωρούνται Προσωπικά Δεδομένα. Τέτοιες πληροφορίες περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες της συσκευής σας και της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, του λειτουργικού συστήματος της συσκευής, των άλλων εφαρμογών στη συσκευή σας, των πληροφοριών cookie, της διεύθυνσης IP, του παρόχου δικτύου συσκευών, του τύπου της συσκευής, της ζώνης ώρας, κατάσταση δικτύου, τύπος προγράμματος περιήγησης, αναγνωριστικό προγράμματος περιήγησης, μοναδικός αριθμός αναγνώρισης συσκευής (όπως Αναγνωριστικά για αναλυτικά στοιχεία ή διαφημίσεις), αναγνωριστικό χρήστη παρόχου δικτύου (ένας αριθμός που έχει εκχωρηθεί αποκλειστικά σε εσάς από τον παροχέα δικτύου σας), διεύθυνση ελέγχου πρόσβασης πολυμέσων (MAC), διαφήμιση για κινητά αναγνωριστικό, τοποθεσία και άλλες πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι ή σε συνδυασμό για τον μοναδικό προσδιορισμό της συσκευής σας. Η συγκεκριμένη τεχνολογία καθορίζεται παρακάτω:

Cookies:

Ένα cookie είναι απλώς ένα μικρό αρχείο κειμένου που περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον χρήστη που τοποθετούνται από έναν ιστότοπο στον υπολογιστή ή τη συσκευή ενός χρήστη. Η Cint τοποθετεί cookie στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας για σκοπούς έρευνας και άλλων προγραμμάτων έρευνας αγοράς και για την πρόληψη της απάτης.

Η Cint μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί cookie παρακολούθησης, ετικέτες και σενάρια για την παρακολούθηση συγκεκριμένων πληροφοριών σχετικά με εσάς βάσει της δραστηριότητάς σας στον ιστότοπό μας ή σε ιστότοπους τρίτων. Η Cint μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να καθορίσει εάν έχετε δει, κάνατε κλικ ή αλληλεπιδράτε με άλλο τρόπο με μια διαδικτυακή διαφήμιση ή προώθηση στην οποία εργάζεται η Cint για να βοηθήσει στην αξιολόγηση ενός από τους ερευνητικούς μας πελάτες. Με την επιφύλαξη της συγκατάθεσής σας, η Cint μπορεί επίσης να σας επιλέξει για μια έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς όπου τα cookies θα χρησιμοποιηθούν για να σας εκθέσουν σε συγκεκριμένες διαφημίσεις ή προωθήσεις πριν από την έρευνα ή άλλη δραστηριότητα προγράμματος έρευνας αγοράς για την αξιολόγηση τέτοιων συγκεκριμένων διαφημίσεων ή προωθήσεων.

Με τη συγκατάθεσή σας, οι Πελάτες ή οι Συνεργάτες της Cint μπορούν επίσης να τοποθετήσουν cookie στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας και να χρησιμοποιήσουν αυτά τα cookie, τις ετικέτες και τα σενάρια για την παρακολούθηση συγκεκριμένων πληροφοριών σχετικά με τη δραστηριότητά σας σε συγκεκριμένους ιστότοπους. Οι πελάτες ή οι συνεργάτες της Cint μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για διάφορες δραστηριότητες έρευνας αγοράς.

Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε να μην συναινείτε σε cookie ή να μην αποδεχτείτε cookie προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου του προγράμματος περιήγησής σας για να διαγράψετε τα cookies κατά την έξοδο από ιστότοπους ή όταν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να αποκλείει cookie. Η μη παροχή συναίνεσης, η διαγραφή cookie ή ο αποκλεισμός cookie ενδέχεται να σας αποκλείσει από τη συμμετοχή σε έρευνες ή άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς ή να επηρεάσετε αρνητικά την εμπειρία χρήστη σας. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εξαίρεσης των cookies, ανατρέξτε στην ενότητα με τίτλο "ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΟΓΩ;"

Η χρήση των cookies της Cint γίνεται πάντα με τη συγκατάθεσή σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιεί η Cint, κάντε κλικ εδώ.

Αναγνωριστικά διαφημίσεων για κινητά:

Ένα αναγνωριστικό για κινητές διαφημίσεις είναι μια σειρά αριθμών και γραμμάτων που προσδιορίζει ένα μεμονωμένο smartphone ή tablet. Σε iOS, ένα αναγνωριστικό διαφήμισης για κινητά ονομάζεται "Ταυτότητα για διαφημιζόμενους" (IDFA ή IFA για συντομία). Σε Android, το αναγνωριστικό διαφήμισης για κινητά είναι το GPS ADID (ή το Αναγνωριστικό υπηρεσιών Google Play για Android). Η Cint μπορεί να συλλέξει αναγνωριστικά διαφημίσεων για κινητά ή να τα λάβει από έναν Συνεργάτη. Η Cint μπορεί να χρησιμοποιεί αναγνωριστικά διαφημίσεων για κινητά στα προγράμματα έρευνας αγοράς ή να κοινοποιεί τα δεδομένα σας σε πελάτες ή συνεργάτες. Με την επιφύλαξη της συγκατάθεσής σας, η Cint μπορεί επίσης να σας επιλέξει για μια έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς όπου τα αναγνωριστικά διαφημίσεων για κινητές συσκευές θα χρησιμοποιηθούν για να σας εκθέσουν σε συγκεκριμένες διαφημίσεις ή προωθήσεις πριν από την έρευνα ή άλλη δραστηριότητα προγράμματος έρευνας αγοράς για την αξιολόγηση τέτοιων συγκεκριμένων διαφημίσεων ή προσφορές.

Η Cint θα συλλέγει ή θα λαμβάνει αναγνωριστικά διαφήμισης για κινητά μόνο με τη συγκατάθεσή σας.

Web Beacons:

Ένας web beacon (επίσης γνωστός ως ετικέτα, clear gif ή 1 × 1 pixel) αποτελείται από μια μικρή συμβολοσειρά κώδικα που είναι ενσωματωμένη σε μια ιστοσελίδα ή email. Μπορεί να είναι ή να μην είναι μια ορατή γραφική εικόνα που σχετίζεται με το web beacon και συχνά η εικόνα έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζεται στο φόντο μιας ιστοσελίδας ή email.

Η Cint μπορεί να χρησιμοποιήσει web beacons στα μηνύματα email μας για να καθορίσει εάν τα μηνύματά μας ανοίγουν και να επαληθεύσει τυχόν κλικ σε συνδέσμους εντός του email ή σε διαφημίσεις ή έρευνα ιστότοπου για να προσδιορίσει εάν ένας Συμμετέχων έχει δει διαφημίσεις ή άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο που μετρά η Cint . Η Cint και οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποί μας ενδέχεται να συνδέσουν Προσωπικά Δεδομένα με web beacons για επιχειρησιακούς και ερευνητικούς σκοπούς.

Δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας:

Η Cint μπορεί να συλλέξει πληροφορίες γεωγραφικής τοποθεσίας από τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Η Cint μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας σας για την πρόληψη της απάτης ή για σκοπούς έρευνας αγοράς, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά της διαφημιστικής έρευνας ή άλλων δραστηριοτήτων έρευνας αγοράς με βάση την παρακολούθηση. Η Cint θα λάβει τη συγκατάθεσή σας εάν η Cint συλλέξει ή χρησιμοποιεί τις πληροφορίες γεωγραφικής τοποθεσίας σας.

Ψηφιακά δακτυλικά αποτυπώματα:

Η Cint μπορεί να χρησιμοποιήσει ψηφιακή τεχνολογία δακτυλικών αποτυπωμάτων για τη συλλογή ορισμένων δεδομένων για εσάς ή / και τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να περιλαμβάνουν Προσωπικά Δεδομένα, όπως διεύθυνση IP, καθώς και μη Προσωπικά Δεδομένα, όπως λειτουργικό σύστημα υπολογιστή ή αριθμό έκδοσης προγράμματος περιήγησης. Αυτή η τεχνολογία δημιουργεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό υπολογιστή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της απάτης ή για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση της συμμετοχής σας σε μια έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς και περιορίζει τη συμμετοχή σύμφωνα με τις απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης έρευνας ή άλλου προγράμματος έρευνας αγοράς.

Πληροφορίες κοινωνικών μέσων:

Μπορεί επίσης να σας δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε έρευνες και άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς μέσω ή με πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε έρευνες ή άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς μέσω ή με πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, η Cint μπορεί, με τη συγκατάθεσή σας, να συλλέξει συγκεκριμένες πληροφορίες προφίλ που είναι αποθηκευμένες στον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Αρχεία:

Η Cint συλλέγει και αποθηκεύει αυτόματα ορισμένες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της έρευνας και τη συμμετοχή σε άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς. Οι διακομιστές μας καταγράφουν αυτόματα πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία καταγραφής διακομιστή ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως το αίτημα ιστού σας, τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP), τον τύπο προγράμματος περιήγησης, τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, την ημερομηνία και την ώρα του αιτήματός σας και ένα ή περισσότερα cookie που ενδέχεται να αναγνωρίζουν μοναδικά το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αυτές οι πληροφορίες διαγράφονται περιοδικά ως μέρος των συνήθων ρουτίνων συντήρησης.

Πληροφορίες που συλλέγει η Cint από τρίτα μέρη:

Η Cint μπορεί να λάβει προσωπικά δεδομένα, συμπεριφορές ή / και δημογραφικές πληροφορίες από τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, πλατφορμών διαχείρισης δεδομένων, δικτύων διαφημίσεων, γραφείων υπηρεσιών πληροφοριών, άλλων προμηθευτών έρευνας αγοράς ή / και πλατφορμών κοινωνικών μέσων. Η Cint μπορεί να χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά Δεδομένα, τα συμπεριφορικά και / ή δημογραφικά δεδομένα που λαμβάνονται από αυτά τα τρίτα μέρη για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, επικύρωσης δεδομένων, προσάρτησης δεδομένων, ανάπτυξης πληροφοριών μάρκετινγκ, σκοπών εντοπισμού απάτης.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CINT Μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα;

Η Cint δεν θα κάνει τα Προσωπικά σας Δεδομένα διαθέσιμα σε οποιονδήποτε τρίτο χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο, όπως ορίζεται παρακάτω.

Εάν μια έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς ή άλλη δραστηριότητα περιλαμβάνει τη διάθεση προσωπικών δεδομένων σε τρίτους, η Cint θα κοινοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο με τη συγκατάθεσή σας. Εάν τα δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για τη στατιστική μοντελοποίηση για την καλύτερη κατανόηση των τάσεων και των προτιμήσεων μεταξύ συγκεκριμένων ομάδων ή κοινού εντός του γενικού πληθυσμού, μόνο τα περιορισμένα προσωπικά δεδομένα που κοινοποιούνται θα χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς έρευνας αγοράς και πάλι μόνο με τη συγκατάθεσή σας.

Η Cint μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα, τα δεδομένα προφίλ ή άλλα ερευνητικά δεδομένα σε τρίτους ως εξής:

Η Cint μπορεί να παραχωρήσει άδεια σε ορισμένα περιορισμένα Προσωπικά Δεδομένα σε τρίτους (π.χ. μεσίτες δεδομένων, συγκεντρωτικά δεδομένα κ.λπ.) για σκοπούς έρευνας αγοράς, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, της αδειοδότησης δεδομένων ατομικού επιπέδου ή / και συγκεντρωτικού επιπέδου (π.χ. προϊόν και / ή δραστηριότητα αγοράς ή χρήσης υπηρεσιών, δεδομένα επισκέψεων σε ιστότοπους, ιστορικό αναζήτησης στο Διαδίκτυο, κ.λπ.) για την ανάπτυξη πληροφοριών κοινού ή / και μοντέλων που μοιάζουν με αυτό, με σκοπό την πώληση τέτοιων δεδομένων σε πελάτες τρίτου μέρους για το σκοπό αυτό της εκτέλεσης αναλυτικών στοιχείων και της παροχής πληροφοριών μάρκετινγκ. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω ενός cookie (cookie ID), ενός αναγνωριστικού διαφήμισης για κινητά, μιας διεύθυνσης email ή άλλης μεθόδου. Αφού έχουν γίνει ομοιόμορφη μοντελοποίηση ή συγκέντρωση, τα προσωπικά δεδομένα διαγράφονται.

Επιπλέον, η αναγνώριση πληροφοριών και πληροφοριών που συλλέγονται με αυτοματοποιημένα μέσα μπορεί να παρέχεται σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, Πελατών, Συνεργατών, αντιπροσώπων ή / και πωλητών για τους σκοπούς της ταυτοποίησης των ερωτηθέντων για επανεξέταση ερευνών ή επικοινωνιών, ανίχνευσης απάτης και / ή πρόληψη, αντιστοίχιση βάσης δεδομένων, επικύρωση δεδομένων, προσάρτηση δεδομένων, κωδικοποίηση, τμηματοποίηση δεδομένων και ανταμοιβές, κίνητρα ή / και κληρώσεις ή υπηρεσίες σχετικές με την προώθηση.

Η Cint μπορεί να διατηρήσει Προσωπικά Δεδομένα ή στοιχεία αναγνώρισης μηχανήματος για να ικανοποιήσει τα αιτήματά σας ή / και τις επιχειρηματικές απαιτήσεις της Cint. Για παράδειγμα, η Cint μπορεί να διατηρήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Συμμετεχόντων που επέλεξαν να εξακριβώσουν ότι η Cint συμμορφώνεται με οποιαδήποτε τέτοια επιθυμία. Οποιαδήποτε διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Και πάλι, η Cint θα κοινοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο με τη συγκατάθεσή σας.

ΜΗΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ;

Η Cint δεν συλλέγει εν γνώσει του Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά κάτω των ηλικιών όπου απαιτείται η γονική συγκατάθεση. Εάν η Cint αντιληφθεί ότι η Cint έχει συλλέξει ακούσια Προσωπικά Δεδομένα από ένα παιδί κάτω από την ηλικία όπου απαιτείται γονική συγκατάθεση, η Cint θα διαγράψει τέτοια Προσωπικά Δεδομένα από τη βάση δεδομένων μας.

ΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς. Κατά συνέπεια, η Cint έχει θέσει σε εφαρμογή εύλογες τεχνικές, φυσικές και διοικητικές εγγυήσεις για την προστασία των πληροφοριών που συλλέγει η Cint. Μόνο εκείνοι οι υπάλληλοι που χρειάζονται πρόσβαση στις πληροφορίες σας για να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους έχουν εξουσιοδότηση να έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Παρά τις διασφαλίσεις που εφαρμόζει η Cint, οι μεταδόσεις μέσω Διαδικτύου ή / και ενός δικτύου κινητής τηλεφωνίας δεν είναι απολύτως ασφαλείς και η Cint δεν εγγυάται την ασφάλεια των διαδικτυακών μεταδόσεων. Η Cint δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη από άτομα κατά την υποβολή Προσωπικών Δεδομένων στην Cint.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Cint θα αποθηκεύσει Προσωπικά Δεδομένα όχι περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο για τους σκοπούς της δραστηριότητας επεξεργασίας ή όπως εξουσιοδοτείται από εσάς. Αυτή η περίοδος μπορεί επίσης να βασίζεται στις συμβατικές δεσμεύσεις της Cint ή μιας από τις Ιδιοκτήτες του Πάνελ ή του Συνεργάτη μας, σε ισχύουσες προθεσμίες περιορισμού (για την υποβολή αξιώσεων) ή σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ελέγξετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. ΕΙΔΙΚΑ:

Εάν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα τέτοιο αίτημα χρησιμοποιώντας

τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στο "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ" παρακάτω.

Μόλις λάβει ένα αίτημα από ένα άτομο, η Cint θα προσπαθήσει να παράσχει τις ζητούμενες πληροφορίες εντός 30 ημερών, υπό την προϋπόθεση ότι το αίτημα είναι τέτοιο ώστε να μπορεί λογικά να απαντηθεί σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Εάν απαιτείται περισσότερος χρόνος, η Cint θα σας ειδοποιήσει εντός τριάντα ημερών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, η Cint ενδέχεται να μην είναι σε θέση να παρέχει πρόσβαση σε ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν:

Εάν η Cint απορρίψει το αίτημα ενός ατόμου για πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα, η Cint θα ενημερώσει το άτομο για τον λόγο της άρνησης.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΟΓΩ;

Η απόφασή σας να συμμετάσχετε σε μια έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς, να απαντήσετε σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ερώτηση έρευνας ή να παράσχετε Προσωπικά Δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των Ευαίσθητων Προσωπικών Δεδομένων, θα τηρείται πάντα.

Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα συμμετάσχετε ή όχι σε μια συγκεκριμένη έρευνα ή άλλο πρόγραμμα έρευνας αγοράς, να αρνηθείτε να απαντήσετε σε ορισμένες ερωτήσεις ή να διακόψετε τη συμμετοχή ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, η μη παροχή ορισμένων πληροφοριών ή η πλήρης συμμετοχή σε μια συγκεκριμένη έρευνα μπορεί να σας εμποδίσει να λάβετε αποζημίωση κινήτρων ή συμμετοχή σε μελλοντικές ορισμένες ερευνητικές μελέτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρα, ανατρέξτε στους Όρους και Προϋποθέσεις της Cint κάνοντας κλικ εδώ.

Τα μέλη της επιτροπής ενός από τους κατόχους της ομάδας μας που δεν θέλουν πλέον να συμμετέχουν σε έρευνες, άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς ή υπόκεινται σε χρήση αυτοματοποιημένων τεχνολογιών ή άλλων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των cookies, μπορούν να εξαιρεθούν μεταβαίνοντας στη σελίδα Ρυθμίσεις απορρήτου της πύλης μέλους για τον πίνακα που ανήκετε. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη σελίδα Ρυθμίσεις απορρήτου κάνοντας κλικ στους συνδέσμους εξαίρεσης στις προσκλήσεις έρευνας. Τέλος, τα μέλη του πάνελ και οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην ενότητα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΠΑ" παρακάτω.

ΣΥΝΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Cint αποθηκεύει δεδομένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ). Ωστόσο, ως παγκόσμιος οργανισμός, μια εταιρεία συνδεδεμένη με τη Cint ή ένας μη συνδεδεμένος πάροχος υπηρεσιών μπορεί να συλλέξει, να επεξεργαστεί, να αποθηκεύσει ή να μεταφέρει τα Προσωπικά σας Δεδομένα εκτός της χώρας καταγωγής σας.

Η (ΕΕ) και ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος (ΕΟΧ):

Οι νομικές οντότητες της Cint εκτός ΕΕ και ΕΟΧ έχουν συνάψει συμφωνίες προστασίας δεδομένων εντός της εταιρείας χρησιμοποιώντας τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που εκπονήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Cint έχει συνάψει συμβάσεις με παρόχους υπηρεσιών και άλλους επιχειρηματικούς φορείς που απαιτούν από τα συμβαλλόμενα μέρη να σέβονται το απόρρητο των Προσωπικών σας Δεδομένων και να χειρίζονται τα Ευρωπαϊκά Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Ρωσική Ομοσπονδία:

Σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η Cint συλλέγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει Προσωπικά Δεδομένα των πολιτών της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Ρωσική Ομοσπονδία και στη συνέχεια μεταφέρει τα δεδομένα αυτά στην ΕΕ ή τον ΕΟΧ.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Αυτή η Σημείωση απορρήτου ισχύει αποκλειστικά για τις έρευνες και άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς και όχι για οποιοδήποτε άλλο προϊόν ή υπηρεσία. Οι έρευνες μας ή άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους προς έναν αριθμό ιστότοπων τρίτων μερών που η Cint πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες. Οι πολιτικές και οι διαδικασίες που περιγράφει η Cint εδώ δεν ισχύουν για αυτούς τους ιστότοπους. Η Cint συνιστά να διαβάσετε προσεκτικά τις ειδοποιήσεις απορρήτου ή τις πολιτικές κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε για πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές απορρήτου, ασφάλειας, συλλογής και διανομής δεδομένων. Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε από τις έρευνες μας ή σε άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς ή σε οποιονδήποτε από τους ιστότοπούς μας μετά από οποιαδήποτε αλλαγή της Ειδοποίησης απορρήτου, μας δίνετε ελεύθερα και συγκεκριμένα η συγκατάθεσή σας να συλλέγουμε, να χρησιμοποιούμε, να μεταφέρουμε και να αποκαλύπτουμε τα Προσωπικά σας Στοιχεία με τον τρόπο που καθορίζεται στο τρέχουσα Σημείωση απορρήτου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Cint εκτιμά πολύ τη γνώμη και τα σχόλιά σας. Αν θέλετε να ελέγξετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα ή να έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή προτάσεις ή εάν θέλετε να εξαιρεθείτε από τις έρευνες ή άλλα προγράμματα έρευνας αγοράς ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας:

Μέσω email στη διεύθυνση: [προστασία μέσω email]

Ή μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση:

Cint AB
Luntmakargatan 18, 1τ
111 37 Στοκχόλμη, Σουηδία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνος συμμόρφωσης απορρήτου


Όσον αφορά τις έρευνες Pollfish

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την προσθήκη Pollfish web. Το Pollfish είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα έρευνας, μέσω της οποίας ο καθένας μπορεί να διεξάγει έρευνες. Το Pollfish συνεργάζεται με προγραμματιστές εφαρμογών για smartphone και ιδιοκτήτες ιστότοπων, προκειμένου να έχει πρόσβαση σε χρήστες τέτοιων εφαρμογών / ιστότοπων και να απευθύνεται σε αυτά ερωτηματολόγια έρευνας. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί και ενεργοποιεί τα cookies Pollfish. Όταν ένας χρήστης συνδέεται με αυτόν τον ιστότοπο, το Pollfish εντοπίζει εάν ο χρήστης είναι επιλέξιμος για έρευνα. Τα δεδομένα που συλλέγονται από την Pollfish θα συσχετίζονται με τις απαντήσεις σας στα ερωτηματολόγια κάθε φορά που η Pollfish στέλνει τέτοια ερωτηματολόγια σε επιλέξιμους χρήστες. Για μια πλήρη λίστα δεδομένων που έλαβε η Pollfish μέσω αυτής της ιστοσελίδας, διαβάστε προσεκτικά τους όρους των ερωτηθέντων Pollfish που βρίσκονται στη διεύθυνση https://www.pollfish.com/terms/respondent. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε αυτό το έγγραφο πολιτικής απορρήτου και παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για την τοποθέτηση ενός cookie Pollfish στο σύστημά σας και την επεξεργασία από τα Pollfish των προαναφερθέντων δεδομένων. Επιπλέον, ενημερώνεστε ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Pollfish ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας την "ενότητα εξαίρεσης" Pollfish που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Pollfish ή απενεργοποιώντας τα "cookie τρίτων" από τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας. Σας προσκαλούμε για άλλη μια φορά να ελέγξετε τους όρους χρήσης του ερωτηθέντος Pollfish, εάν θέλετε να έχετε πιο λεπτομερή εικόνα του τρόπου λειτουργίας του Pollfish.

Το APPLE, το GOOGLE ΚΑΙ το AMAZON ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ / ΣΧΕΔΙΟ. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ APPLE.